Cătălin Frăsinescu

n. 1979, Piatra Neamț

Cătălin Frăsinescu este actor al Teatrului Stela Popescu din București, cu o variată experiență în teatru și film. Student al binecunoscutei profesoare Sanda Manu, își face debutul în film în anul 2000. Colaborează cu regizori de renume precum Sergiu Nicolaescu, Șerban Marinescu, Alexandru Tocilescu, Attila Vizauer, Cătălin Naum, Alexander Hausvater etc.

În anul 2005 participă la workshopul intensiv organizat de Workcenter of Jerzy Grotowski and Thomas Richards, în Italia, Pontedera, urmând ca în 2011 să faciliteze prezența acestei trupe la festivalul Viața e frumoasă, în București.

Are un variat repertoriu ce cuprinde roluri în spectacole de teatru muzical, commedia dell arte sau spectacole pentru copii. A colaborat de-a lungul anilor cu multe teatre, printre care Teatrul Național Ion Luca Caragiale, Teatrul Ion Creangă, Teatrul Național de Operetă și Muzical Ion Dacian, Teatrul Tudor Vianu.

Pasionat de percuție, arte plastice și poezie, continuă să-și încânte spectatorii cu diferite apariții în mediul on-line și nu numai.

triunghi_210

Cătălin Frăsinescu recită poezii scrise de: